Pusić o plagiranju diploma: Čini mi se nevjerojatnim da čovjek mora prepisati domaću zadaću

Foto: Hina

PRVA potpredsjednica Vlade i ministrica vanjskih poslova Vesna Pusić gostujući u Dnevniku HTV-a prokomentirala je aferu s lažnim diplomama, ali i druge političke aktualnosti u zemlji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Meni se čini nevjerojatnim da čovjek mora prepisati domaću zadaću i da nije u stanju je sam napisati", izjavila je Pusić komentirajući aferu s lažnim diplomama i prepisanim diplomskim radovima, u koju su između ostalih upleteni glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić, šef osiguranja predsjednika Ive Josipovića Silvije Toplak te zamjenik šefa kabineta zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, Robert Ljutić.

Pusić je i ovog puta ponovila kako je "stanje u koaliciji normalno", dok je o zahtjevu stranačkog kolege Gorana Beusa Richembergha koji je u ime HNS-a prozvao Vladu da mora osigurati sredstva za mjere aktivne politike zapošljavanja rekla da se radi o programu koji je važan i dobar, koji su mnogi napadali kada je uveden, a pokazao se da je odličan. "Problem je u tome da nema novaca. Zbog toga čekamo novac iz fondova da nastavimo s tim programom", kazala je.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara