Radikali u Beogradu palili zastave SAD-a, EU-a, Kosova i NATO-a: "Tomo, ustašo, ti si bijedna izdajica!"

Foto: Ilustracija

PRISTAŠE SRS-a su ispred zgrade predsjedništva Srbije zapalili i razrezali zastave EU-a, SAD-a, NATO-a i Kosova zbog oslobađanja Ramusha Haradinaja. Pozvali su predsjednika Srbije Tomislava Nikolića da podnese ostavku zbog "izdajničke politike", javlja B92.

Nemanja Šarović iz SRS-a je kao monstruoznu ocijenio izjavu potpredsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića da Srbija neće preživjeti bez EU.

"Tako ni Hitler nije govorio, EU ili smrt. Postoji alternativa i to je Rusija, latinoameričke zemlje i tradicionalni prijatelji Srbije", dodao je.

Na skupu SRS-a okupilo se nekoliko stotina pristaša te stranke, a jake snage policije nisu radikalima dopustile da prosvjed održe ispred zgrade predsjedništva, nego su ih zaustavili između skupštine grada i predsjedništva.

"Nikoliću, ti si bijedna izdajica, a predsjednik svih slobodnih Srba je Vojislav Šešelj. Sad Srbija neće preživjeti ako na vlasti ostane izdajnički režim Nikolića, Dačića i Vučića. Nikoliću, podnesi ostavku, jer si izdajica u rukama Zapada, ali pošto on to neće učiniti, srušit ćemo i njega i Dačića i Vučića", rekla je Nataša Jovanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara