Roditelji iz pakla: Britanski bračni par sedam godina sustavno izgladnjivao i zlostavljao dvojicu sinova

Roditelji iz pakla: Britanski bračni par sedam godina sustavno izgladnjivao i zlostavljao dvojicu sinova

Screenshot: rossparry.co.uk

BRITANSKI bračni par Corin i Linsley Holmes uhićen je i optužen za brutalno zlostavljanje svojih dvojice sinova, javlja Yorkshire Post. Punih sedam godina izgladnjivali su dječake i držali ih zatočene u sobi 23 sata na dan.

Okrutni roditelji toliko su izgladnjivali svoju djecu da su oni, u trenutku kada je zločin otkriven, imali manje od 40 kilograma te niti jedan od njih, iako im je 17 i 19 godina, zbog pothranjenosti nije ušao u pubertet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Dječaci su na dan dobivali dva obroka koja su se najčešće sastojala od tosta. Nisu smjeli napuštati kuću, osim kada bi išli u školu, a samo jednom na tjedan smjeli su se okupati u toploj vodi. Ukoliko bi opsovali, bili su kažnjeni pranjem usta sapunom i vodom, a jednom su zbog "lošeg ponašanja" bili kažnjeni ležanjem u krevetu punih mjesec dana.

41.godišnja majka osuđena je na 4, a njezin suprug na 5 godina zatvora.

Zabrinjavajuće su i informacije kako je Socijalna služba prije nekoliko godina nadzirala obitelj, ali nije otkrila nikakve nepravilnosti, a ni učitelji u školi koju su dječaci svakodnevno pohađali nisu reagirali, iako su mogli uočiti da je fizičko i psihičko stanje dječaka u najmanju ruku zabrinjavajuće.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara