Sabo napao Penavu: Nemate vlastite projekte pa radite po onima koje sam ja ostavio

Sabo napao Penavu: Nemate vlastite projekte pa radite po onima koje sam ja ostavio

Foto: Hina

SABORSKI zastupnik SDP-a i bivši vukovarski gradonačelnik Željko Sabo optužio je gradsku vlast u Vukovaru i gradonačelnika Ivana Penavu (HDZ) da nemaju vlastitih razvojnih projekata te da sve što rade - rade po projektima koje je on ostavio.

Gradsku izvršnu vlast okrivio je i zato što, kako je rekao, prošle godine nije potrošila sav novac iz Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara, tako da se 13 milijuna kuna iz toga fonda moralo vratiti u državni proračun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Smatram da najveću odgovornost za to ima sadašnji gradonačelnik koji je po funkciji i član Fonda za obnovu i razvoj grada Vukovara. Izvršna vlast do sada ništa drugo nije radila osim što je kadrovski rješavala pitanje zapošljavanja određenih svojih kadrova", istaknuo je Sabo.

Upitao se i kako je moguće da je Srđan Šijaković, "koji je maloljetni dragovoljac Domovinskog rata, jedini neraspoređen od šezdeset djelatnika u gradu Vukovaru" nakon što je sadašnji gradonačelnik izradio novi ustroj Gradske uprave te će dobiti otkaz, o čemu šute braniteljske udruge.

"Mnogi me pitaju kako je u Vukovaru i da je sada ovdje mir, a ja im odgovorim da je mir i da se nemir stvarao samo da bi HDZ došao na vlast. Ali i dalje me susreću ljudi koji rade u gradskim firmama i traže zaštitu zbog odmazde koja se provodi nad njima", rekao je Željko Sabo.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara