Salapić: Milanović je u dvije godine pokazao da mu je mjesto u oporbi

Foto: Hina

PREMA posljednjim istraživanjima HDSSB drži ima podršku oko tri posto birača, no to ne brine Josipa Salapića.

"Za HDSSB, kao regionalnu stranku, koja isključivo za sada djeluje na područje Slavonije i Baranje, to je dobar rezultat. Mi smo s 3,1% dobili šest mandata. S novim Savezom za Hrvatsku imamo oko 7% za sada, a vjerujemo da će to biti i više, a činjenica je da nitio jedna buduća hrvatska Vlada neće moći biti sastavljena bez HDSSB-a i Saveza za Hrvatsku."

Salapić je istaknuo i da je spreman surađivati sa svim strankama kad su u pitanju nacionalni interesi, što za njih znači regionalizacija Hrvatske i ukidanje županija i smanjenje prekomjernog broja općina. Osvrnuo se i na pad popularnosti SDP-a, za što krivi premijera Zorana Milanovića te poziva na prijevremene izbore.

"Njegovi ministri su pogubljeni, ne znaju tko s kim razgovara, a tko ne. Već kad krenete razmatrati na toj ljudskoj razini, kako ćete očekivati nekakav doprinos u gospodarskom i financijskom smislu, o boljem životu građana, kad oni sami ne mogu razgovarati sami sa sobom. Zoran Milanović je, s obzirom da se puno od njega očekivalo, 8 godina čekao u oporbi da dođe na vlast, a za dvije godine je pokazao da je njemu tamo i mjesto, u toj oporbi", smatra Salapić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara