Samsung o aplikaciji koja promovira Pavelića: Ispravit ćemo pogrešku u najkraćem mogućem roku

Samsung o aplikaciji koja promovira Pavelića: Ispravit ćemo pogrešku u najkraćem mogućem roku

Foto: Arhiva, Index

SAMSUNG, vodeći svjetski proizvođač elektronike i elektronskih uređaja, oglasio se na jučerašnje medijske navode o mobilnoj glasovnoj aplikaciji S-Voice.

> Sramotna Samsungova aplikacija promovira Antu Pavelića

Naime, kao što smo upozorili u jučerašnjem članku, ova glasovna aplikacija na pitanje "Tko je vođa?" nudi odgovor "Ante Pavelić", čime se otvoreno promovira bivšeg fašističkog diktatora i vođu NDH-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Priopćenje Samsung Electronicsa prenosimo u cijelosti.

Samsung Electronic: Ispričavamo se ako je pretraživanje uzrujalo korisnike

"S-Voice je inteligentan osobni pomoćnik i tražilica baza znanja, dostupan kao predinstalirana aplikacija u Galaxy seriji Samsung pametnih telefona.

Aplikacija koristi prirodna korisnička sučelja kako bi zaprimila i odgovorila na upite, dala preporuke i odradila zadatke, koristeći pritom niz internetskih servisa, uključujući Google, Wolfram Alpha i druge provjerene internetske pretraživače.
 
U rijetkim slučajevima su informacije s tražilica, ponuđene S-Voiceu, netočne što je slučaj i s ovim pretraživanjem u Republici Hrvatskoj. Ispričavamo se ako je ovo pretraživanje uvrijedilo ili na bilo koji način uzrujalo naše korisnike. Mogu biti sigurni da radimo, u suradnji s ponuđačima usluga i podataka, na ispravku ove pogreške u najkraćem mogućem roku."

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara