Sanaderova obrana reagirala na optužbe Fiolića: Taj obrazac smo već vidjeli, imamo novog Barišića

Sanaderova obrana reagirala na optužbe Fiolića: Taj obrazac smo već vidjeli, imamo novog Barišića

Foto: Goran Mehkek/Cropix

"IVO SANADER nije primio nikakav novac od Stjepana Fiolića", odgovorila je Sanaderova obrana na napise kako je najpoznatiji mesar i bivši zastupnik HDZ-a u aferi Planinska navodno USKOK-u otkrio nove detalje. I to navodno da je Sanaderu na ruke predao 20 milijuna kuna od preplaćene zgrade u Planinskoj, kao i da mu je čuvao vrijedne umjetnine prije Sanaderova odlaska iz Hrvatske.

Odvjetnica Jadranka Sloković komentirajući napise tvrdi, nisu istiniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tvrdimo da Fiolić nije niti u jednoj situaciji dao bilo kakav novac Sanaderu. Smatramo da se u biti ponavlja onaj obrazac koji je već poznat iz ranijih slučajeva da se ustvari osoba, koja najprije daje iskaz i ni na koji način ne tereti Sanadera, odjednom pretvara u krunskog svjedoka protiv njega i to nakon što prođe određeno vrijeme. Očito se primijene određeni pritisci na tu osobu da promijeni iskaz. Taj obrazac smo već vidjeli, ponavlja se, imamo novog Barišića i mi u svakom slučaju idemo dalje", rekla je Sloković.

Što je točno, a što nije, ne mogu reći, rekao je odvjetnik Stjepana Fiolića Ante Madunić. Pozivajući se na tajnost istrage Madunić nije želio ulaziti u istinitost Fiolićevog iskaza koji je procurio u medije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara