Šarić negira krivnju: Bivši režim želi zamagliti svoj lopovluk, a mene okriviti za krađe i ubojstva!

Foto: RTS.rs

NARKOBOS Darko Šarić danas se prvi put pojavio pred sudom u Beogradu. "Bivši režim je želio zamagliti svoj lopovluk, a mene predstaviti kao lopova i ubojicu. Ne osjećam se krivim ni po jednoj točki optužnice", rekao je Šarić na sudu.

Kako javlja Blic, na suđenje je došla mnogobrojna Šarićeva rodbina, no ne i majka. U pratnji tjelohranitelja stigla je i njegova nevjenčana supruga.

Šarićev odvjetnik izjavio je okupljenim novinarima da će njegov klijent detaljno izložiti obranu.

Kako javlja RTS, Šarić je na početku ročišta prilikom iznošena osobnih podataka kazao da je srpski državljanin, ali da su ga se svi odrekli. Kazao je i kako je imao slovačko državljanstvo, ali da misli da ga više nema.

"Sve optužnice su spojene u jednu veliku laž. Samo još nisam optužen za potres", rekao je Šarić, a nakon što ga je sudac upozorio da pazi što govori, Šarić je rekao da je ogorčen nakon toliko godina medijskog linča.

Na pitanje kako se izdržava i što ima od imovine, odgovorio je da nema ništa te da ga sada izdržava država. Pritom je pohvalio zatvorskog kuhara.

Šarić je rekao da se viđao i surađivao s mnogim utjecajnim i bogatim ljudima koji su i danas na visokim položajima: "Oni su i dalje tu gdje jesu, a ja sam ovdje". Dodao je i da u Srbiji nije ni mrava zgazio.

"Osjećam se kao u nekom američkom filmu. Pojavio se Sretko Kalinić i kaže - sve je naređivao Šarić", dodaje Šarić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara