Savez za energetiku Hrvatske otvorio natječaj za Croatian Energy Award

Foto: Ilustracija

SAVEZ za energetiku Hrvatske raspisao je natječaj za dodjelu Croatian Energy Award istaknutim poduzetnicima i pojedincima u ukupno pet kategorija, a prijave su do 13. lipnja.

Program nacionalnog nagrađivanja i vrednovanja kojeg provodi Savez za energetiku Hrvatske odnosi se na podršku profitnim i neprofitnim sustavima te pojedincima za razvoj održivog nacionalnog energetskog sektora i industrije.

Sukladno tekstu Javnog natječaja, kandidati moraju djelovati u najmanje jednom od navedenih područja: energetika (s posebnim naglaskom na naftu, plin te proizvodnju električne energije iz svih izvora), tržište energije, elektroenergetika, elektrostrojarstvo, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pritom, kandidati moraju djelovati i imati poslovno i profesionalno iskustvo u najmanje jednom od navedenih područja: sustavi za istraživanje, eksploataciju, skladištenje i distribuciju nafte i plina, sustavi i postrojenja za proizvodnju, prijenos i distribuciju električne energije te pripadajuća oprema, elektromotorni pogoni, električna oprema srednjeg i niskog napona, tehnologije za izgradnju termoelektrana, hidroelektrana i elektrane koje koriste obnovljive izvore energije te povezana industrija, energetski, distributivni, mjerni i specijalni transformatori i transformatorske stanice, generatori i motori, uzbude i regulatori napona, elektromotori i elektromotorni pogoni, visoko-, srednje- i niskonaponski aparati i sklopovi, pogonska i mjerna tehnika, industrijska automatizacija, elektronika, računalni i inteligentni sustavi.

Po jedna nagrada dodijelit će se u ukupno 5 kategorija - veliko poduzetništvo, malo i srednje poduzetništvo, neprofitna organizacija, nagrada za menadžera godine te nagrada za životno djelo, poručuju iz Saveza za energetiku Hrvatske. Tekst Javnog natječaja i obrazac za prijavu dostupni su na portalu www.croenergo.eu.

Nagrade će se dodijeliti 16. lipnja 2014. godine s početkom u 11 sati, a prigodom svečanosti otvaranja prvog izdanja Specijaliziranog sajma energetike, tržišta energije, elektrostrojarstva, industrijske automatizacije, elektronike, računalnih i inteligentnih sustava "All Energy Expo" i "Regional Energy-Tech Summit" posvećenog stručnoj diskusiji o novim tehnologijama i investicijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara