Sinčić nije završio s politikom: Moramo ući u Sabor i promijeniti mnoge zakone

Sinčić nije završio s politikom: Moramo ući u Sabor i promijeniti mnoge zakone

Foto: HRT

IVAN VILIBOR SINČIĆ ne odustaje od političke karijere. Namjerava se kandidirati i na parlamentarnim izborima koji se održavaju krajem godine.

Svoje izborne planove Sinčić je najavio u razgovoru za HRT-ovu emisiju "Labirint". Rekao je da je bio na Rabu, gdje je formirao svoju ekipu za izbore, a u nedjelju ga isti posao vodi u Dubrovnik. Nastojat će, kako kaže, organizirati ekipe u što više mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sudjelovat ćemo na parlamentarnim izborima, moramo ući u parlament i promijeniti mnoge zakone. Radit ćemo punom parom", obećava Sinčić.

Na konstataciju da Živi zid baš nije uspješan po pitanju zaustavljanja deložacija, jer većina ljudi ipak završi na ulici, Sinčić je kazao da su oni vrlo uspješni i da su spriječili više od sto deložacija.

"Kada bi bilo tko od ministara poduzeo nešto po pitanju deložacija, njih ne bi ni bilo. Oni imaju milijune na raspolaganju. Deložacije su samo jedan dio onoga što mi radimo. Želimo reći da nije kriv pojedinac, već sustav. Ne želimo ići u podjele lijevo, desno, koje nameće sustav. Mi nismo protiv ovrha, mi smo protiv ovih ovrha koje ubijaju ljude gdje je nekretnina ljudima jedino mjesto za život. Potrebno je zabraniti ovrhu nad jedinom nekretninom", rekao je Sinčić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara