Skup HDZ-a u Ciboni: "Grabar Kitarović je definitivno jedan od HDZ-ovih kandidata za predsjednika"

Foto: Hina

VIKEND prije izbora za Europski parlament HDZ-ovci su rezervirali za podizanje morala u Ciboni, a podršku će im pružiti šef Europske pučke stranke Joseph Daul.

Uz vođu Europskih pučana i predsjednika stranke, HDZ-ovcima će se obratiti i kandidati s liste, među kojima je i Ruža Tomašić. Zanimljivo je da se Daul u početku protivio stavljanju Tomašić na listu jer ona pripada drugoj političkoj grupaciji u Europskom parlamentu, ali ta je nesuglasica očito izglađena. Tomislav Karamarko uvjeren je u pobjedu, a to je potvrdio i u intervjuu Media servisu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Mi ćemo ponoviti šest mandata, to bi bilo izvanredno, očekujem da će oni imati manje mandata nego prošle godine. Možda netko od ovih novih snaga politički nešto napravi, ali to su isto stranke koje su hit određeno vrijeme pa onda počnu padati. Uglavnom, ja očekujem pobjedu i to uvjerljivu", zaključio je šef HDZ-a. Nagađa se da bi na skupu mogao biti i predstavljen HDZ-ov kandidat za predsjednika.

Najčešće se spominje ime Kolinde Grabar Kitarović čiji stil i pojava u javnosti odskaču od devedesetima okrenutog Karamarka. On nagađanja nije htio potvrditi.

"Mi ćemo to objaviti uskoro. Jako, jako brzo. Rekao sam da će to biti oko datuma Europskih izbora. Imamo dva, eventualno i trećeg kandidata. I gospođa na koju vi sad aludirate, apsolutno je jedan od kandidata", rekao je Karamarko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara