Split: Još se ne zna točan uzrok smrti muškarca kojem su otkazali vitalni organi

Split: Još se ne zna točan uzrok smrti muškarca kojem su otkazali vitalni organi

Screenshot: Google Street View

JOŠ SE UVIJEK pouzdano ne može reći je li 36-godišnji muškarac koji je u ponedjeljak ujutro preminuo na Jedinici za intenzivno liječenje splitskog KBC-a zaista umro od posljedice gripe, doznaje se od voditelja Klinike za anesteziologiju, reanimatologiju i intenzivno liječenje KBC-a Split Nenada Karanovića.

Muškarac je dva dana ranije primljen u bolnicu zbog povišene temperature i sumnje na upalu pluća, a za razlog smrti treba pričekati rezultate obdukcije, rekao je Hini Karanović.

"Još ne možemo pouzdano kazati kako je taj čovjek preminuo, znamo da je u subotu popodne primljen u bolnicu nakon što mu se zdravstveno stanje počelo pogoršavati", kaže Karanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnici su ga u jednom trenutku uspjeli stabilizirati, no nakon toga su mu zatajili bubrezi, zbog čega je u nedjelju ujutro dijaliziran. Nakon toga su mu počeli otkazivati ostali organi, a preminuo je u ponedjeljak ujutro.

Po riječima obitelji, napominje Karanović, preminuli muškarac je dotad bio zdrava osoba koja je dobila virozu.

Sumnjalo se da se radilo o upali pluća, pa je njegova krv poslana na analizu, no još se čekaju nalazi. Tek će obdukcija moći utvrditi točan uzrok smrti, ističe Karanović.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara