Splitska policija zaplijenila više od 8 kilograma marihuane

Splitska policija zaplijenila više od 8 kilograma marihuane

Foto: MUP

SPLITSKA policija izvijestila je o nizu zapljena marihuane. Razbili su skupinu od četvorice osumnjičenika koje terete za šverc "trave" iz BiH, a u blizini imanja uhićenog 42-godišnjaka u zaleđu Omiša nađeno je više od osam kilograma marihuane.

Sumnjivi za 13 kilograma marihuane

Osim 42-godišnjaka, uhićena su još dvojica, 26-godišnjak, također sa omiškog područja te 40-godišnjak iz Kaštela. Policiji je nedostupan četvrti član skupine, koji je u BiH. Njega sumnjiče da je nabavio marihuanu.

Dvojica najstarijih članova skupine sumnjiče se i da su prije dva mjeseca predali na daljnju prodaju gotovo pet kilograma marihuane. Pošiljku je policija otkrila i zaplijenila.

Marihuana i na Braču i na granici

U petak je sa graničnog prijelaza Vinjani Gornji priveden i 38-godišnjak, koji se na par minuta "izgubio" sa Audijem prije no što je dovršena granična kontrola. Policija je pretražila okolni teren te pronašla odbačeni paket sa 900 grama marihuane.

Policija je danas izvijestila i kako su u kući 27-godišnjaka sa Brača pronašli gotovo 20 grama marihuane i gram amfetamina. Pretragu su obavili nakon što su ga zatekli sa gramom i pol marihuane i digitalnom vagom. Za razliku od ostalih, ipak ga nisu priveli na ispitivanje u Državno odvjetništvo.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara