Strašno zlostavljanje u Kaliforniji: Mjesecima izgladnjivale djecu, djevojčicu vezale za pod

Foto: Ured šerifa okruga Monterey

VLASTI su priopćile da su kod jednog para u mjestu Salinas u sjevernoj Kaliforniji pronađena djeca koju su držali u neljudskim uvjetima u vrlo prljavoj kući. Mališani su bili izgladnjeli, a jedno je dijete bilo zavezano za pod kako ne bi moglo doći do hrane.

Svi troje, dva dječaka i djevojčica, su im oduzeti, a jedno je dijete hospitalizirano.

31-godišnja Eraca Dwan Craig i 44-godišnja Christian Jessica Deana zlostavljale su osmogodišnju djevojčicu i petogodišnjeg dječaka koje su posvojili te trogodišnjeg dječaka koji je biološki sin jedne od njih. Najteže je zlostavljana djevojčica koja je bila zavezana za nogu i vrat kako ne bi mogla doći do hrane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lokalni šerif Scott Miller potvrdio je kako se čini da je djevojčica bila glavni cilj zlostavljanja. "Izgledala je kao žrtva koncentracijskog logora", rekao je te dodao kako je djevojčica bila u bolnici pet dana te da je istraumatizirana. Sve troje djece imaju modrice i ostale znakove fizičkog i emocionalnog zlostavljanja te su mjesecima "jedva nešto jeli"

Vlasti su pokucale na vrata lezbijskom paru nakon što su djeca propustila zakazane preglede. Žene su se spremale za bijeg, ali su obje uhićene, piše AP.

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara