Strava kraj Doboja: Oteli djevojčicu ispred škole, tri dana je držali zarobljenu i silovali

Strava kraj Doboja: Oteli djevojčicu ispred škole, tri dana je držali zarobljenu i silovali

Ilustracija: Shutterstock

TROJICA mještana dobojskog povratničkog naselja Hodžići 28. listopada ove godine ispred Osnovne škole "Klokotnica" namamili su 15-godišnju učenicu 9. razreda I. H., uvukli je u automobil i odvezli u gračaničko naselje Lohinja Gornja, gdje su je, prema riječima njenog oca Osmana, zatočenu držali tri dana te je pijani više puta silovali. Kako prenosi Dnevni Avaz, zbog pretrpljenog šoka djevojčica već desetak dana ne ide u školu, a zbog prijetnji roditeljima ni ostalo dvoje djece ne pohađa nastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Moju kćer su u automobil Golf 2 ispred škole u Klokotnici 28. listopada ove godine uvukli S. Č. (34), Z. M. (51) i H. R. te jedna žena iz Gračanice kojoj nisam zapamtio ime. Iako sam nestanak djeteta prijavio iste večeri, tek nakon tri dana su mi iz CJB Doboj javili da dođem po kćerku. Ona sada ne može spavati, ustaje i viče `Pustite me`. Nije nam ispričala sve što je doživjela, ali je majci rekla da je, kada se u zatočeništvu probudila, ležala među njima gola i krvava", ispričao je Dnevnom Avazu otac 15-godišnjakinje, Osman Huskić.

I majka djevojčice jučer je potvrdila kako je njihova kći silovana na najbrutalniji način, kao i to da su to uradili ljudi iz susjedstva koji sad njoj i suprugu šalju prijeteće SMS poruke, što je prijavljeno policiji u Doboju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara