Strava u Francuskoj: Beba iznenada umrla, kineski par koji ju je čuvao nakon svađe raskomadao njene roditelje

Strava u Francuskoj: Beba iznenada umrla, kineski par koji ju je čuvao nakon svađe raskomadao njene roditelje

Foto: AFP

U FRANCUSKOJ je došlo do stravičnog ubojstva. U popularnom parku Bois de Vincennes u Parizu prolaznici su prije dva tjedna uočili dijelove ljudskog tijela - nogu i obezglavljeni ženski torzo, a policija je tijekom proteklog vikenda pronašla sve dijelove raskomadanih leševa ubijenog bračnog para, uključujući i obezglavljeni muški torzo. Kineski bračni par, 30-godišnja Lu T. i 31-godišnji Hui Z., kojeg se tereti za ubojstvo i koji je priznao stravični zločin, uhićen je.

Do ubojstva je došlo još 24. svibnja, nakon žestoke svađe oko tromjesečne bebe koja je preminula dok su je Lu i Hui čuvali. Pretpostavljaju da je riječ o sindromu iznenadne dojenačke smrti. Par je priznao kako su ubili bebine roditelje, također Kineze, raskomadali njihova tijela i zakopali ih u šumi u Bois de Vincennesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad su roditelji mrtve bebe stigli, došlo je do krvave svađe. Par koji je dadiljao bebu je, prema pisanju Le Parisiena, roditeljima "pokušao ponuditi kompenzaciju", ali je majka mrtve bebe skočila na Lu i pokušala je zadaviti, a otac je Huiju zabio kuhinjski nož u ruku. Lu je tad zgrabila sjekiru i ubila bebine roditelje, potom su ih raskomadali u kupaonici i otišli ih zakopati u šumu. Bebino tijelo su bacili u smeće.

Par je nakon ubojstava otišao u Kinu, gdje su svoje dvogodišnje dijete ostavili s članovima obitelji, a potom su se vratili u Francusku i predali se vlastima nakon konzultacija s odvjetnikom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara