Strava u Puli: Pijani otac do krvi premlatio dvogodišnju djevojčicu

Ilustracija: Arhiva

TRAGIČAN prizor dogodio se u utorak oko 21.30 sati u Puli. Vidno alkoholizirani muškarac premlatio je svoju kćerkicu, a sve to vidio je prodavač Miho Stokić.

"Došli su muž, žena i dvoje djece. Curica ima oko dvije, a dečko četiri ili pet godina. Otac je ušao s pivom u ruci, a mama je doslovce teturala od pijanstva, a nakon pet minuta provedenih u trgovini otac je pred svim zaposlenicima izubijao kći toliko da je krvi bilo posvuda, po licu djevojčice i na podu, pa sam u prvi mah mislio da joj je polomio zube. Nakon što ju je isprebijao bacio ju je u kolica i ostavio na ulazu dućana i otišao nazad kod svoje supruge. Tada je njegov sin dotrčao do sestre, skupa s mojim radnim kolegicama, a moja kolegica je brisala krv s te jadne curice dok su roditelji dalje kupovali", kazao je Miho za Glas Istre.

Miho je pozvao zaštitare koji djeluju unutar centra. Oni su odveli pijane supružnike te se nakon desetak minuta vratili i otišli u svoje prostorije. Pijani supružnici kazali su zaštitarima da je djevojčica pala. Miho i ostali očevici kazali su zaštitarima da će zajedno s njima dočekati policiju no oni nisu reagirali i vratili su se u svoje prostorije. Kazao je kako zaštitari policiju uopće nisu pozvali. Miho procjenjuje da su pijani supružnici Poljaci ili Slovaci u tridesetim godinama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara