Strava u SAD-u: Roditelji izgladnjivali trogodišnju curicu, umrla je sa samo pet kila

Ilustracija: Arhiva

MALA Nathalyz Rivera umrla je u bolnici Albert Einstein Medical Center u Philadelphiji od posljedica izgladnjivanja. Trogodišnja Rivera imala je nešto manje od pet kilograma kada ju je majka donijela u bolnicu u Philadelphiji. Curica je bila prekrivena modricama te ugrizima buha i glodavaca.

Djevojčica je bila gluha, slijepa i nepokretna, tako barem tvrde susjedi koji nisu puno znali o njoj i drugoj djeci koja su živjela u toj kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policajac James Clark kazao je kako je otac djevojčice, Carlos Rivera, primijetio da Nathalyz ne diše te je nazvao njenu majku koja je bila u posjeti kod prijateljice. Ubrzo nakon poziva majka je došla kući zajedno s prijateljicom te je uzela djevojčicu i odvela je u bolnicu, no bilo je prekasno.

Clark kaže kako je kuća u užasnom stanju te da je puna buha a u njoj živi Nathalyzin blizanac i djeca starosti 7,8 i 9 godina.

Otac male djevojčice, Carlos Rivera, uhićen je prošle noći, dok je njena majka Carmen još uvijek na ispitivanju, no očekuje se da će i ona biti uhićena, javlja Philadelphia Daily News.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara