"Tete i stričeki, molimo vas kupite lijek za tatu kako bi što prije ozdravio i mogao nas gledati kako rastemo"

Foto: eMeđimurje

VLADIMIR GRANATIR teško je bolesni 33-godišnjak iz Hodošana. Kako prenosi eMeđimurje, počelo je s melanomom koji je metastazirao na pluća, mozak, jetru... Liječnici specijalisti onkologije nade polažu u lijek vemurafenib, novi revolucionarni lijek za liječenje metastatskog melanoma.

"Naravno, u našoj državi nije na listi lijekova koje si običan smrtnik može priuštiti. Vlado je pun volje za životom, otac je ove prekrasne dvoje dječice koja ga obožavaju i koja žive za dan kad će tata opet biti zdrav i stalno s njima. Lijek u koji polaže sve nade i on i njegova obitelj je vrlo skup. Cijena jedne kutije iznosi oko 22.000 kuna, a pakiranje ima 56 tableta koje on mora popiti u 7 dana i tako 6 dugih mjeseci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ovo je direktan apel da pomognete koliko god malenim iznosom novaca, da podijelite ovaj status na svim mogućim mjestima, da kažete za njega i onima koji nemaju Facebook, neka obiđe cijelu Hrvatsku, jer svaka je minuta bitna. Pomognimo ovom divnom, mladom čovjeku koji je uvijek bio spreman pomoći svakome. Ponajprije imajmo na umu ova četiri mala oka puna straha i nade za tatin život", stoji u apelu za pomoć Vladimiru.

Sve dobre ljude su za pomoć zamolila i Vladimirova djeca: "Drage tete i stričeki! Mi Vas molimo da kupite lijek za našeg tatu kako bi on što prije ozdravio i mogao nas gledati kako rastemo. Lijek jako puno košta pa Vas molimo da nam platite koliko možete. Hvala Vam!".

Želite li pomoći Vladimiru možete se obratiti na broj mobitela njegove supruge Nataše - 098 710 376, ili svoj prilog uplatiti na račun otvoren isključivo za pomoć Vladi Granatiru - IBAN: HR51 2340 0091 1160 05263, poziv na broj: 02 250314, svrha: Za Vladimira Granatira.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara