Thompson o Miši: Ne znam što je htio reći, mene su zvali kao svog suborca

Thompson o Miši: Ne znam što je htio reći, mene su zvali kao svog suborca

Foto: Index

NA FACEBOOK stranici Marka Perkovića Thompsona osvanula je njegova reakcija o izjava Miše Kovača koji je jučer kazao kako neće nastupiti na skupu šatordžija u subotu te poručio: "Neka im pjeva ljubimac Thompson."

Evo što je objavljeno na Facebooku Thompsona:

"Dragi fanovi, kontaktirali smo Thompsona vezano za objave nekih koji su prenijeli izjavu Miše Kovača, a i pojedinih ŠTAKORAŠA koji misle da su uhvatili priliku...

Evo što je Marko izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Zaista neznam što je Mišo htio s time reći ili poručiti spominjući mene u takvom kontekstu, u svakom slučaju, neobična izjava za jednog tako iskusnog glazbenika.

Priča se da će biti dosta izvođača ali ja zaista ne znam tko će nastupiti na SKUPU ZAJEDNIŠTVA - 100% ZA HRVATSKU niti sam se raspitivao, mene su pozvali kao suborca i glazbenika i naravno da sam se odazvao.

Pozivam svoje fanove da dođu na skup u subotu, da zajedno i dostojantveno podržimo naše branitelje.

Vaš MPT"

Podsjetimo, Glogoški je najavio nastup Thompsona i Miše Kovača, no Mišo je jučer rekao: "Nikad se nije dogodilo da mene netko reklamira, a da me uopće ne pita. Ovo je prvi put. Oni meni ne mogu uzeti popularnost, ali ne mogu mi je ni dati. Dobro, čovjek je bez nogu, ok, nervozan je, i to je to"
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara