Tinejdžer iz Jordana zbog "nesuglasica" pobio cijelu obitelj

Tinejdžer iz Jordana zbog "nesuglasica" pobio cijelu obitelj

Ilustracija: AFP

POLICIJA u Jordanu još je uvijek u šoku nakon što su uhitili 17-godišnjeg mladića koji je hladnokrvno pobio cijelu svoju obitelj. Razlog krvavom pohodu bila je, kako je i sam ubojica priznao, činjenica da se "nije baš najbolje slagao" s ostatkom obitelji, javlja Asianage. Tinejdžer nije želio otkriti o kakvim se točno "nepomirljivim razlikama" radilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je danas priopćila da je tinejdžer priznao ubojstva petero članova svoje obitelji - oca, koji je radio kao učitelj u lokalnoj školi, majke, dvojice braće koji studiraju na obližnjem sveučilištu te svog ujaka, umirovljenog pukovnika.

"Tinejdžer, koji tvrdi da je obitelj ubio jer se nije slagao s ostalim članovima i zbog nesuglasica, uhićen je svega 24 sata nakon što je počinio zločin u gradu Sweilehu", izjavio je jedan policijski dužnosnik koji nije htio otkriti svoj identitet te dodao da je policija tijela žrtava pronašla zamotana u tkaninu u obiteljskoj kući. Potvrdio je i da su sve žrtve ubijene jednim hicem u čelo iz vatrenog oružja te da je istraga u tijeku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara