Tinejdžerka na Twitteru o teroru u Gazi: "Samo želim da znate da bih svakog trena mogla umrijeti"

Tinejdžerka na Twitteru o teroru u Gazi: "Samo želim da znate da bih svakog trena mogla umrijeti"

Foto: Twitter

16-GODIŠNJA djevojka koja živi u Pojasu Gaze na Twitteru je objavila niz potresnih statusa o situaciji koja okružuje nju i njezinu obitelj.

Farah Gazan sinoć je svakih nekoliko minuta objavila fotografiju snimljenu iz njezine kuće, kao i videa uz potresne poruke. Iako statuse o situaciji u Pojasu Gaze objavljuje redovito već dvije godine, s intenziviranjem sukoba na tom području, intenzivirali su se i njezini tweetovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema onome što piše može se zaključiti da živi s mlađom sestrom, kojoj je svega šest godina. Kaže kako djevojčica i ona ne mogu više slušati eksplozije koje odjekuju svake minute i da neprestano plaču.


"Plačem i ne mogu više podnijeti zvukove bombi. Uskoro ću ostati bez sluha" i "Ovo se događa u mojoj blizini, ne mogu prestati plakati. Noćas bih mogla umrijeti", napisala ja mlada Palestinka te objavila fotografiju raketa koje padaju ispred njezine zgrade.


Piše i kako je u svom kratkom životu preživjela tri rata, ali da je ovaj najgori.

"Silne bombe padaju u mojoj blizini. Ovo je najgora noć ovog rata. Samo želim da znate da bih svakog trena mogla umrijeti", napisala je sinoć Farah. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara