Tomašić: Neću tužiti Milanovića, nije bitno što se govori nego tko govori

Foto: Goran Mehkek/Cropix

"NEĆU tužiti premijera zbog njegovih izjava, poručila je novoizabrana europarlamentarka i saborska zastupnica Ruža Tomašić. Na jučerašnje izjave premijera koji je rekao da je elementarna nepogoda, Tomašić je rekla: "Moj tata je uvijek govorio nemoj slušati što se govori nego tko govori. Njega je narod izabrao da poboljša standard, da pokrene gospodarstvo, da se mladi ne iseljavaju, a on se bavi temama koje njega uopće ne bi trebale zanimati", rekla je Tomašić i naglasila da se uopće nije uvrijedila.

"Znam da nisam elementarna nepogoda, znam da otkad sam ovdje u Hrvatskoj pomažem ljudima najbolje što mogu. Mene nije povrijedio, ali bi trebalo povrijediti ljude koji su njega izabrali". Iako ga je mislila tužiti, odlučila je da to neće učiniti jer, kaže, on sam sebi radi dovoljno zla, nikakav mu sud ne bi mogao presuditi.

I uoči lokalnih izbora Ruža Tomašić nastavit će jednakom retorikom kao i do sada.

"Naravno da ću nastaviti, 20 godina govorim isto. Isto što su i meni u Kanadi kad sam bila - ako ti se ne sviđa, nitko te nije zvao, idi odakle si došla", rekla je Tomašić i još jednom ponovila svoj stav: svi oni koji nikad nisu zadovoljni, ne žele poštivati zakone RH, što onda ovdje rade?

Na pitanje krši li takvim stavom Ustav, Tomašić je uzvratila - čime ja to kršim Ustav?

"Po čemu ja kršim Ustav. Ako netko živi u Hrvatskoj i kaže ja nisam građanin RH, ne želim i ne poštivam ovu državu i pljuje po ovoj državi, po čemu ja kršim Ustav ako kažem da idu tamo gdje im se sviđa? Zapravo oni krše Ustav", rekla je Tomašić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara