Tragedija obitelji iz BiH u Salzburgu: Petogodišnja kći gledala kako joj otac ubija majku

Screenshot: Krone.at

UŽASNA obiteljska tragedija dogodila se u Salzburgu u Austriji gdje je muškarac iz BiH brutalno ubio svoju suprugu pred njihovom petogodišnjom kćeri, javlja austrijski portal Krone.at.

Klix.ba javlja je tridesetpetogodišnji muškarac nožem je prerezao grkljan svojoj dvadesetpetogodišnjoj suprugi, a nakon toga je pokušao izvršiti samoubojstvo, u čemu nije uspio.

Tragediji je prethodila svađa između mladog para, tijekom koje je muškarac napao svoju suprugu. Ona se pokušala braniti, ali ju je on uspio savladati i ubiti. Prerezao joj je grkljan, a po tijelu joj je nanio i nekoliko ubodnih rana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je ubio suprugu, telefonom je pozvao prijatelje kojima je rekao što je učinio, a potom je bezuspješno pokušao izvršiti samoubojstvo. Šokirani prijatelji su obavijestili policiju koja je stigla na mjesto tragičnog događaja. Žena je bila već mrtva, a muškarac je ležao u spavaćoj sobi prekriven krvlju. Imao je nekoliko posjekotina, ali je preživio. Sada se nalazi u pritvoru, a policija sumnja da se zločin dogodio zbog ljubomore.

Svađu, fizički obračun i ubojstvo majke gledala je petogodišnja djevojčica koja je bila u šoku i sada se nalazi u ustanovi za socijalnu skrb.

Susjedi bračnog para koji je porijeklom iz BiH, također su u šoku nakon tragedije. Rekli su da je majka uvijek bila mirna i suzdržana osoba.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara