Tragedija uoči koncerta Radioheada u Torontu: Poginuo muškarac na kojega se srušila pozornica

Tragedija uoči koncerta Radioheada u Torontu: Poginuo muškarac na kojega se srušila pozornica

Foto i video: YouTube

JEDAN muškarac je poginuo, a još tri osobe su ozlijeđene nakon što se srušila pozornica uoči koncerta u Torontu rockera iz legendarne britanske grupe Radiohead.

Zbog tragedije je odgođen spektakularan koncert koji se trebao održati u subotu navečer. Liječnička služba je objavila da poginuo muškarac u srednjim 30-im godinama koji je ostao zarobljen ispod ruševina.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

45-godišnji muškarac je završio u bolnici sa ozljedama glave, dok su još dvjema osobama lakše ozljede sanirane na licu mjesta. Policija je kazala da su radnici postavljali pozornicu kada se njezin gornji dio srušio na njih. Britanski rockeri su trebali svirati u Downsview Parku u Torontu.

Tisuće fanova je već čekalo u redu kako bi zauzeli svoje dobre pozicije blizu benda kada se odjednom srušila pozornica. "Čuli smo glasan udarac koji je zvučao kao da je pala metalna ploča, a potom smo vidjeli da se srušila pozornica", kazao je medijima zaposlenik radijske stanice The Edge iz Toronta.

Na žalost mnogih fanova koncert je otkazan. Na internetskim stranicama je bend napisao kako su rasprodali svih 40 tisuća karata za koncert u Torontu koji zbog tragedije nije niti započeo. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara