U Marini Veruda i ove se godine održava međunarodni sajam brodske opreme Pula Boat Fair

Foto: Pulaboat.com

UNATOČ krizi koja dovodi u pitanje brojne programe i sajmove, i ove će se godine, četvrti put zaredom u Puli održati međunarodni sajam brodske opreme Pula Boat Fair. Ovaj sajam se pokazao kao odlično mjesto za sklapanje poslova, a na značaj nastavka održavanja istog ukazao je ispred glavnog pokrovitelja Sajma, tajnik županijskog HGK Damir Sirotić.

"Mislim da je svaka gospodarska inicijativa u ovo vrijeme, kada je vrlo teško pronaći poslove i osigurati posao za vlastite zaposlenike, vrijedna pažnje. Mislim da smo već dokazali da svi oni uspjesi koje smo ostvarili, nisu slučajni. To je rezultat rada i aktivnosti velikog broja ljudi koji su u to uključeni", rekao je Sirotić.

Organizatori očekuju još jedan uspješan sajam, dok je broj izlagača sličan onom prošlogodišnjem.

"Još su otvoreni rokovi za prijave, ali interes pokazuje da ćemo zaista imati dobru posjetu"

Organizatori se svake se godine trude oplemeniti ovaj Sajam nečim novim.

"Ovaj sajam će biti karakterističan po tome što će tematski dio sajma biti posvećen obnovljivim izvorima energije", rekao je Livio Bolković, ispred izvršnog organizatora sajma, tvrtke Motortech consulting d.o.o.

Osnovno težište sajma je poslovni dio sajma.

"Uz poslovni, važan nam je i opremaški dio. Ovaj sajam nema glamura, nema šminke i to je razlog zbog čega on raste. Na svakom od drugih sajmova se priča o našem kao sajmu na kojem se zaista sklapaju poslovi i ostvaruju kontakti koji onda dugoročno donose opipljive rezultate", kaže Bolković.

Mjesto sajma je i ove godine Marina Veruda, od 16.-19. listopada, a osim bazične ponude program nudi i izložbu fotografija, prezentacije, kao i zabavni program.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara