U Zagrebu zaplijenjeno 124 kilograma marihuane, uhićena trojica muškaraca

U Zagrebu zaplijenjeno 124 kilograma marihuane, uhićena trojica muškaraca

Ilustracija: MUP

VIŠE od 120 kilograma marihuane zaplijenjeno je u akciji u kojoj su uhićena trojica muškaraca protiv kojih je Uskok danas pokrenuo istragu, dok im je zagrebački Županijski sud odredio istražni zatvor.

Muškarce u dobi od 37, 48 i 41 godine Uskok tereti za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama u sastavu zločinačkog udruženja, odnosno da su se od kraja travnja do 27. svibnja povezali u Zagrebu radi kontinuirane nabave i prodaje marihuane i kokaina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Drogu su nabavljali od zasad nepoznatih osoba, skrivali je u kući trećeokrivljenika koji ju je po nalogu drugookrivljenika predavao prvookrivljeniku radi daljnje prodaje drugim preprodavačima i konzumentima.

Kod okrivljenika je pronađeno i oduzeto ukupno 124 kilograma marihuane i 10 grama kokaina, dok je kod jednog od njih pronađeno i 50 komada streljiva, izvijestio je Uskok na svojim internetskim stranicama.

U povodu dovršenog kriminalističkog istraživanja zagrebačka policija danas će održati konferenciju na novinare na kojoj će biti izložena zaplijenjena droga.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara