U kamionu prevozio više od tone nelegalnog duhana

Ilustracija: MUP

VIROVITIČKO-podravska policija kazneno je prijavila 25-godišnjaka koji je u iznajmljenom kamionu prevozio 1100 kilograma nelegalnog duhana u listu.

Policija je danas priopćila kako je u noći s petka na subotu u Gornjem Miholjcu prometna policija pokušala zaustaviti kamion daruvarskih oznaka, no vozač se oglušio na zapovijed te je kamionom pobjegao u polje, gdje ga je zaključao i otišao.

Provjerom je utvrđeno da je kamion u vlasništvu 29-godišnjaka s daruvarskog područja koji je otključao vozilo te policiju obavijestio da je kamion 28. veljače iznajmio muškarcu s područja Slatine. U tovarnom prostoru kamiona pronađeno je 11 kartonskih kutija s ukupno 1100 kilograma duhana u listu.

Istoga dana, 1. ožujka, policija 25-godišnjeg vozača nije pronašla na adresi prebivališta, a jučer je nad njim provedeno kriminalističko istraživanje te je protiv njega podnesena kaznena prijava zbog nedozvoljene trgovine.

Istragom je utvrđeno da je nelegalni dugan kupljen od nepoznate osobe na području Gornjeg Miholjca, kažu u PU virovitičko-podravskoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara