U posljednjih tjedan dana nestale tri maloljetnice: Jeste li vidjeli Jelenu, Davorku i Desanku?

U posljednjih tjedan dana nestale tri maloljetnice: Jeste li vidjeli Jelenu, Davorku i Desanku?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj su nestale tri maloljetnice. Od 12 nestalih osoba prošlog tjedna pronađeno je 7 osoba. Policija još uvijek traga za Ćehić Marijom Sarom, Ivanić Marijom, Pavlović Tomislavom, Neđmije Ramom, Nukić Mirelom.

Jelena Penić ima 15 godina, visoka je 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjastu boju očiju i ovalno lice. Srednje je tjelesne građe. U ponedjeljak, 10. prosinca udaljila se s adrese u Bajagićima 226. U vrijeme nestanka bila je odjevena u plave traperice, crnu jaknu i crne čizme. Na dan nestanka članovima obitelji je rekla da ide u školu, i od tada joj se gubi svaki trag.   Tekst se nastavlja ispod oglasa
Džijan Davorka ima 14 godina, visoka je 170 centimetara, ima kestenjastu boju kose, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Davorka je nestala u subotu, 8. prosinca u Zagrebu, Sv. Mateja 70a. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu i traperice.Desanka Stanković ima 15 godina, visoka je 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjastu boju očiju, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na desnoj strani gornje usne ima ožiljak. Desanka se u petak, 7. prosinca udaljila s adrese u Belom Manastiru, Šećerana, M. Markovića 2a u nepoznato.Ukoliko ste vidjeli nestale maloljetnice molimo da posjetite njihove profile u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara