U posljednjih tjedan dana nestalo je 11 osoba: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: neno.hr

U PROTEKLIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo je 11 osoba od kojih je samo jedna osoba punoljetna. Od prošlog izdanja glasnika Nacionalne evidencije nestalih osoba - NENO nije pronađena niti jedna osoba, a policija još uvijek traga za Braimom Bejtom i Milivojem Rončevićem.

Ukoliko ste vidjeli neku od osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Barbara Bačak (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Barbara se 27. prosinca 2013. godine, udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.Silva Baričević (78) je visoka 165 centimetara, ima sijedu kosu, svijetloplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe. Silva se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Rijeci, Ante Pilepića 8 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crvenu trenirku.Davor Oršoš (17) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. Davor se u utorak, 31. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.Antonela Barić (15) je visoka 155 centimetara, ima plavu kosu, zelene oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Antonela se u srijedu, 1. siječnja udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivu jaknu, bijelu majicu i plave traperice.

Ivana Barušić (14) je visoka 168 centimetara, ima svijetloplavu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Ivana se u ponedjeljak, 30. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Bedekovčini, Aleja Dragutina Domjanića 15 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Mateja Belčić (17) je visoka 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Mateja se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Adamovcu, D. Domjanića 19 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, tamne tajce, sivo-smeđe tenisice. Nosila je žutu sportsku torbu.Martina Maranić (17) je visoka 175 centimetara, ima smeđu kosu, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Martina se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Anina ulica 75 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice.Valentina Petrović (17) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Valentina se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Đakovu, Marina Držića 17 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.Josipa Anamaria Posavac (15) je visoka 163 centimetra i ima ovalno lice. Valentina se u petak, 27. prosinca 2013. godine udaljila s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Klaudija Radojčić (14) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči i slabije je tjelesne građe. Klaudija se u utorak, 31. prosinca, udaljila s adrese u Velikoj Kopanici, Krajić 8 u nepoznato. Nije poznato što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Goran Zukić (16) je visok 180 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Goran se u subotu, 28. prosinca 2013. godine udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara