U posljednjih tjedan dana nestalo je čak 11 maloljetnika

Foto: NENO

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je 14 osoba, a među njima je čak 11 maloljetnika. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od 11 nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća pronađene su četiri osobe. Još uvijek se traga za Rasimom Huskić Bobarić, Karmen Dubravec, Jasminkom Kantić, Valentinom Pandža, Neđmijom Rama, Kristinom Skorupski i Rukijom Zahirović.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Lorena Ćerimi (15)

Lorena Ćerimi (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Lorena se u petak, 7. veljače, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka 61 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Nikolina Ćutuk (15)

Nikolina Ćutuk (15) je visoka 164 centimetra, ima plavu kosu i oči i jače je tjelesne građe.

Nikolina se u ponedjeljak, 10. veljače, udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom i šarene hlače.

Andrej Dević (15)

Andrej Dević je se u četvrtak, 13. veljače, udaljio s adrese u Rijeci u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, crnu majicu s kapuljačom, traperice i tenisice.

Magdalena Duronjić (16)

Magdalena Duronjić (16) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu i zelene oči. Ima okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Magdalena se u petak, 7. veljače, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Ne zna se u što je bila odjevena u trenutku nestanka.

Tihana Đanić (16)

Tihana Đanić (16) je visoka 158 centimetara, ima smeđu kosu, plave oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Tihana se u petak, 7. veljače, udaljila s adrese u Zagrebu, Kninski trg 17 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u bež jaknu, plave traperice i bijele čizme.

Anamaria Greman (16)

Anamaria Greman (16) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči.

Anamaria se u ponedjeljak, 10. veljače, udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom.

Romana Hrgetić (39)

Romana Hrgetić (39) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice.

Romana se u subotu, 8. veljače, udaljila s adrese u Jakovlju, Igrišće, Kutinjačeva 3 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Dejan Jelinić (14)

Romana Hrgetić (39) je visoka 170 centimetara, ima smeđu kosu, svijetloplave oči i okruglo lice.

Romana se u subotu, 8. veljače, udaljila s adrese u Jakovlju, Igrišće, Kutinjačeva 3 u nepoznato. Ne zna se što je imala na sebi u trenutku nestanka.

Veronika Loborec (16)

Veronika Loborec (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu i svijetloplave oči. Ima okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Veronika se u petak, 7. veljače, udaljila s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crni prsluk, sivu majicu, tamnoplave traperice i crne tenisice.

Andrej Mihić (15)

Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Andrej se u srijedu, 12. veljače, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Marko Njegovan (15)

Marko Njegovan (15) je visok 160 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe.

Marko se u srijedu, 12. veljače, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Kristijan Smolak (19)

Kristijan Smolak (19) je visok 177 centimetara, ima plavu kosu i oči.

Kristijan se u srijedu, 12. veljače, udaljio s adrese u Zagrebu u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu kožnu jaknu, traperice i crne tenisice.

Branka Vuga (15)

Branka Vuga (15) je visoka 170 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i ovalno lice.

Branka se u ponedjeljak, 10. veljače, udaljila s adrese u Rijeci, Vukovarska 44 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u jaknu s kapuljačom.

Juraj Zgurić (19)

Juraj Zgurić (19) se u ponedjeljak, 10. veljače, udaljio s adrese u Ivancu, Pahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara