U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 12 osoba, jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana na području Republike Hrvatske prijavljen je nestanak 12 osoba.

Dražen Balog (16) ima crnu kosu, kestenjaste oči i ovalno lice. Dražen se u srijedu, 18. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Ivana Barušić (14) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči i jače je tjelesne građe. Ivana se u srijedu, 18. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crne tajice i bijelu majicu.

Edis Begić (25) je visok 173 centimetara. Edis se u petak, 13. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir 11 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Nedjeljko Drušković (49) je visok 185 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Nedjeljko se u ponedjeljak, 16. rujna, udaljio  s adrese u Splitu u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao bijelu majicu kratkih rukava i plave traperice.Ivana Đurović (17) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i slabije je tjelesne građe. Ivana se u petak, 13. rujna, udaljila s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.Valentina Cristina Horvat (15) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Valentina Cristina se u subotu, 14. rujna, udaljila s adrese u Osijeku u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.Katica Jelenić (16) je visoka 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu i zelene oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Katica  se u subotu, 14. rujna, udaljila s adrese u Perušiću u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala sivu trenirku i rozu majicu.

Ljubo Oršuš (17) se u utorak 17. rujna, udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Suzana Palm (15) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na lijevoj ruci ima ožiljak. Suzana se u srijedu, 18. rujna udaljila s adrese u Osijeku, Čvrsnička 47 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crveno-roze hlače, bijelu majicu i bijele tenisice s rozim crtama.Marin Prole (19)  se u ponedjeljak, 16. rujna, udaljio s adrese u Ivancu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Ana Šlehan (15)  je visoka 172 centimetra, ima smeđu kosu, plave oči i slabije je tjelesne građe. Ana se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Nijmčanska 14 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala gornji dio bijele trenirke, donji dio crne trenirke i bijele tenisice.

Kristina Vorih (14)  ima kestenjastu kosu. Kristina se u utorak, 17. rujna, udaljila s adrese na Cresu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice i žutu majicu.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih osoba posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovite broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara