U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 12 osoba, osam ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 12 osoba, osam ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 12 osoba, od kojih je osmero maloljetno. Od devet osoba nestalih prošlog tjedna, pronađene su tri osobe. Policija još uvijek traga za: Draganom Slanček, Miom Ćosić, Danicom Knego, Markom Mladićem, Filipom Miošićem i Goranom Jurašićem.

Ana Belić (16) je visoka 164 centimetra. Ima kestenjaste oči, ovalnog je lica i srednje je tjelesne građe. Ona je u ponedjeljak, 4. veljače, otišla s adrese boravišta u Čakovcu, Ivana Meštrovića 32. U trenutku nestanka bila je odjevena u crnu jaknu, sive tajice i tenisice.Mile Brakus (60) je visok 159 centimetara, ima smeđu kosu i tjemenu čelavost, smeđe oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.  Mile je jučer, 7. veljače, otišao s adrese u Osijeku, K. A. Stepinca 4 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u smeđe hlače, crne cipele, smeđu jaknu i smeđu košulju. Marko Đurić (55) je visok 192 centimetra, ima prosijedu kosu, kestenjaste oči i jače je tjelesne građe. Marko se u subotu, 2. veljače, vraćao pješice u vikendicu te mu se od tada gubi svaki trag. Damir Ignac (17) ima tamne oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Damir je u nedjelju, 3. veljače, otišao s adrese boravišta u Ivanecu, Pahinsko 6. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Chanel-Lela Medved (17) je visoka 176 centimetra, ima kestenjastu kosu i oči. Okruglog je lica i srednje je tjelesne građe. Na bradi ima piercing. Ona je u petak, 1. veljače, otišla od kuće u Čakovcu, Putjane 20. U trenutku nestanka bila je odjevena u sivi kaput, plave traperice i crne čizme. Maja Radoš (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu valovitu kosu, kestenjaste velike oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Maja je u četvrtak, 31. siječnja, otišla s adrese u Zagrebu, Kukuljevićeva 11. U trenutku nestanka bila je odjevena u ljubičaste hlače i sivu vestu s krznom.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nenad Perica (36) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. Nenad je u subotu, 2. veljače, otišao od kuće u Zagrebu, Gustava Krkleca 20 u nepoznato. Koristi se automobilom Mazda 323.  U vrijeme nestanka bio je odjeven u plavu jaknu, tamnozelene hlače i bijele tenisice.Slaven Čubela (31) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Na trbuhu ima tetovažu "Blut Rauch". Slaven je u utorak, 5. veljače,  otišao u Zadar kako bi se prijavio na Hrvatskom zavodu za zapošljavanje i od tada se nije vratio. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.Mario Miletić (16) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči i  srednje je tjelesne građe. On je u ponedjeljak, 4. veljače, otišao s adrese boravišta u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.  

Barbara Bačak (15) je visoka 173 centimetra, ima crnu ravnu kosu, kestenjste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Barbara je u četvrtak, 31. siječnja,  otišla s adrese u Zagrebu, Kukuljevićeva 11. U tom je trenutku bila odjvena u crne tajice i gornji bijeli dio trenirke s kapuljačom.

Stiven Amić (15) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. On je u utorak, 5. veljače, otišao s adrese boravišta u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.  

Damir Amić (17) je visok 172 centimetra, ima smeđu kosu i srednje je tjelesne građe. On je u utorak, 5. veljače, otišao s adrese boravišta u Osijeku, Vinkovačka cesta 61. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka. 

Ukoliko ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (klikom na sliku) na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara