U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, šest ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, šest ih je maloljetno.

Dražen Balog (16) je visok 169 centimetara, ima kestenjaste oči, crnu kosu i ovalno lice. Dražen se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja 70A u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka. Anamaria Ćosić (16) je visoka 170 centimetara, ima crnu kosu, crne oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Anamaria se u utorak, 10. rujna, udaljila s adrese u Rijeci u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka.Milorad Ignac (18) se u subotu, 7. rujna, udaljio  s adrese u Ivancu. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Samira Ignac (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđo-crne oči, ovalno lice i jače je tjelesne građe. Samira se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljila s adrese u Osijeku, Zagrebačka 5 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku nestanka. Tekst se nastavlja ispod oglasa
Marko Mladić (18) je visok 170 centimetara, ima svijetloplavu kosu i plave oči. Marko se u ponedjeljak, 9. rujna, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Domagoj Petrović (14) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj se u nedjelju, 8. rujna, udaljio s adrese u Osijeku, Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Kristina Skorupski (16) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Kristina se u nedjelju, 8. rujna, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala traperice, šarenu majicu i tenisice.Suzana Šćurić (11) je visoka 145 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči. Ima ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Suzana se u utorak, 10. rujna, udaljila s adrese u Zagrebu, Osječka 69B u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala zelenu majicu, plave traperice i plave tenisice.

Romina Volf (21) je visoka 167 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Romina se sa subote na nedjelju  6./7.  rujna, udaljila s adrese u Dugom Selu, Stjepana Ferenčaka 72 u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imala crnu kratku suknju i smeđu majicu kratkih rukava.Ukoliko ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara