U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, šest ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba, šest ih je maloljetno: Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo devet osoba. Ukoliko ste vidjeli osobu posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili se javite u najbližu policijsku postaju.

Stipe Bakmaz (15) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.

Valentino Čont (17) je visok 175 centimetara, ima smeđu kosu, zelene oči i slabije je tjelesne građe. Valentino se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Osijeku u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, gornji dio trenirke i tenisice.Elio Frković (16) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Ne zna se što je imao na sebi u trenutku nestanka.Ante Hajder (20) se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Ivancu, Plahinsko 6 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku nestanka.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Edin Havić (28) je visok 180 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i jače je tjelesne građe. Na lijevoj podlaktici, s unutarnje strane, ima tetovažu imena na arapskom jeziku. Na desnoj nozi, u predjelu lista, ima tetovažu znaka playboy dok na gornjem dijelu leđa ima istetoviranu glavu pitbula. Edin je u subotu, 9. studenoga, u blizini mjesta Gat, prilikom ulaska u drveni čamac, pao u rijeku Dravu. U trenutku nestanka na sebi je imao kratku majicu crveno-sive boje, plave traperice i bijele tenisice.Valentina Jurković (17) je visoka 165 centimetara, ima crnu kosu, plave oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Valentina se u srijedu, 13. studenoga, udaljila s adrese u Glini, Vinogradska 22 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u rozu vestu, šarene tajice, visoke plave tenisice.

Neđmije Rama (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i kestenjaste oči. Ima ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Neđmije se u subotu, 9. studenoga, udaljila s adrese u Budinščini, Zajezda 31 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u plave traperice, plavu majicu i tenisice.Đani Udorović (14) je visok 165 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Đani se u ponedjeljak, 11. studenoga, udaljio s adrese u Zadru u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, crnu jaknu i tenisice.

Dragan Zlatić (43) je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i slabije je tjelesne građe. Dragan se u srijedu, 13. studenoga, udaljio s adrese u Sesvetama, Markovo Polje u nepoznato. U trenutku nestanka na sebi je imao crnu jaknu, smeđe traperice i bijele tenisice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara