U posljednjih tjedan dana u Hrvatskoj nestalo 12 maloljetnika! Jeste li ih vidjeli?

Screenshot: nestali.hr

U POSLJEDNJIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 14 osoba, od kojih ih je čak 12 maloljetno! Od pet nestalih osoba prošlog tjedna, pronađene su četiri osobe. Policija još uvijek traga za Ružicom Petrović.

Leonardo Grčević (17) je visok 170 centimetara, ima smeđe oči i smeđu kosu. Leonardo je u utorak, 2. travnja, otišao s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven.Morena Kolman (27) je visoka 170 centimetara i slabije je tjelesne građe. Morena je u ponedjeljak, 1. travnja, otišla s adrese u Zagrebu, 1. Resnički Gaj 15 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u krem jaknu i bijele tenisice.Lucija Melekinušić (17) je visoka 175 centimetara, ima svijetloplave oči, kestenjastu kosu, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Lucija je u subotu, 30. ožujka, otišla s adrese u Sesvetama, Gašparci 13 u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u smeđu jaknu, crne tajice i crne čizme.Nikolina Udorović (16) je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe. Nikolina je u utorak, 2. travnja, otišla s adrese u Barilovićima u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, šarenu majicu s kapuljačom i bijele tenisice.Ivana Frančina (16) je visoka 165 centimetara i ima plave oči. Ivana je u srijedu, 3. travnja, otišla s adrese u Zagrebu, Ivana Gorana Kovačića 23 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Ana Jelavić (17) je visoka 170 centimetara, ima crne oči i srednje je tjelesne građe. Ana je u srijedu, 3. travnja otišla s adrese u Zagrebu, Ivana Gorana Kovačića 23 u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku.

Zvjezdana Oršoš (15) je visoka 160 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Zvjezdana je u petak, 29. ožujka otišla s adrese u Zagrebu, Budaševska 20 u nepoznato.


Nenad Oršoš (14) je visok 165 centimetara, ima smeđu kosu i plave oči. Nenad je u ponedjeljak, 1. travnja, otišao s adrese u Zagrebu, Župančićeva 14 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u tom trenutku.

Nikolina Oršuš (14) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe. Nikolina je u subotu, 30. ožujka, otišla s adrese u Vlaislavu u nepoznato. U trenutku nestanka bila je odjevena u crvenu jaknu i smeđe hlače.

Domagoj Petrović (15) je visok 170 centimetara, ima smeđu kosu i smeđe oči i srednje je tjelesne građe. Domagoj je u ponedjeljak, 1. travnja, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Marija Blažević (16) je visoka 160 centimetara, ima svijetloplavu kosu, zelene oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe. Marija je u utorak, 2. travnja, otišla s adrese u Piškorevcima u nepoznato. Nepoznato je u što je bila odjevena u trenutku nestanka.Domagoj Brnadić (19) je visok 188 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe. Domagoj je u srijedu, 3. travnja, otišao s adrese u Osijeku, Vinkovačka cesta 61 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.Senad Musić (17) je u utorak, 2. travnja, otišao s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Valentino Jukić (16) je u utorak, 2. travnja, otišao s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava 2 u nepoznato. Nepoznato je u što je bio odjeven u trenutku nestanka.

Ukoliko ste vidjeli osobu, molimo da posjetite njezin profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara