U proteklih tjedan dana nestalo je 13 osoba

Screenshot: Neno.hr

U PROTEKLIH tjedan dana u Hrvatskoj je nestalo 13 osoba. Od 12 nestalih osoba prošlog tjedna pronađeno ih je osam. Policija još uvijek traga za Valentinom Jukićem, Dragicom Kutle, Viktorom Ožegom i Zoranom Ružmanom.

Ukoliko ste vidjeli osobu molimo da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Ahmad Ahmadi (14)

Ahmad Ahmadi (14) visok je 180 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Ahmad se u srijedu, 15. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Sv. Mateja, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u tamnu jaknu, traperice i crvene tenisice.

Romeo Biga (20)

Romeo Biga (20) visok je 198 centimetara, ima crnu kovrčavu kosu, čeone je ćelavosti, ima male tamnoplave oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Romeo se u ponedjeljak, 13. listopada, udaljio s adrese u Plitvica Selu, Plitvica Selo 7, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu majicu, crni donji dio trenirke i plave tenisice.

Valentina Čont (17)

Valentina Čont (17) visoka je 163 centimetra, ima plavu kosu i zelene oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Valentina se u srijedu, 15. listopada, udaljila s adrese u Novskoj, Bročice, Ribička ulica 5, u školu u Novskoj te se poslije nastave nije vratila kući. Posljednji telefonski kontakt s majkom je ostvaren isti dan oko 20 sati. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu s blijedim cvjetićima, šarene tajice, a sa sobom je nosila ruksak Converse.

Silvana Ivanišević (15)

Silvana Ivanišević (15) visoka je 160 centimetara, ima plavu kosu i kestenjaste oči.

Silvana se u petak, 10. listopada, udaljila s adrese u Petrinji, Mošćenica, Petra Zrinskog, u nepoznato. Nije poznato u što je bila odjevena u trenutku odlaska.

Dejan Jelinić (15)

Dejan Jelinić (15) je visok 178 centimetara, ima smeđu kosu s plavo obojenim šiškama, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.  

Dejan se u utorak, 14. listopada, udaljio s adrese u Osijeku, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Xisen Kameri (16)

Xisen Kameri (16) je visok 171 centimetar, ima crnu kosu i crne oči.

Xisen se u utorak, 14. listopada, udaljio s adrese u Rijeci, Vukovarska ulica, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Željko Kezele (55)

Željko Kezele (55) je visok 185 centimetara, ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Željko se u četvrtak, 16. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Vinogradska cesta, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crvenu vjetrovku, traperice i crne natikače.

Josip Križanović (19)

Josip Križanović (19) je visok 187 centimetara, ima ravnu kestenjastu kosu, velike kestenjaste oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Josip se u nedjelju, 12. listopada, udaljio s adrese u Tvrđi, Osijek u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u crnu zimsku jaknu, crnu majicu, traperice, tamnosive tenisice sa crvenim Nike znakom i bijelim potplatama.

Dražen Lukšić (40)

Dražen Lukšić (40) je visok 190 centimetara, ima crnu kosu, proćelav je i srednje je tjelesne građe.

Dražen se u utorak, 14. listopada, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u bijelu majicu i donji dio trenirke.

Joakim Marković (17)

Joakim Marković (17) je visok 170 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči i slabije je tjelesne građe.

Joakim se u utorak, 14. listopada udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Sanja Mihalic (13)

Sanja Mihalic (13) je visoka 160 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, okruglo lice i jače je tjelesne građe.

Sanja se u subotu, 11. listopada, udaljila s adrese u Kuršancu, Međimurska, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu majicu dugih rukava, traperice i crne tenisice.

Monika Mihalinec (17)

Monika Mihalinec (17) je visoka 160 centimetara, ima smeđu valovitu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Monika se u srijedu, 15. listopada, udaljila s adrese u Zagrebu, IV Bizek 12, u nepoznato. U trenutku odlaska bila je odjevena u crnu šuškavu jaknu, traperice i zelene tenisice.

Andrej Mihić (15)

Andrej Mihić (15) je visok 165 centimetara, ima smeđu ravnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.

Andrej se u srijedu, 15. listopada, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara