U proteklih tjedan dana nestalo je šest osoba: Jeste li ih vidjeli?

Foto: nestali.hr

U PROTEKLIH tjedan dana nestalo je šest osoba koje do danas nisu pronađene. Kako se navodi u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba (NENO), od deset nestalih osoba iz prošlotjednog izvješća, pronađeno je osam osoba. Policija još uvijek traga za Ljiljanom Oršošem i Jasminom Radonjićem.

Ukoliko ste vidjeli neku od ovih nestalih osoba molimo vas da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili posjetite najbližu policijsku postaju.

Patrik Dermišek

Patrik Dermišek (12) visok je 150 centimetara, ima plavu kosu, smeđe oči i srednje je tjelesne građe.

Patrik se u petak, 25. travnja, udaljio s adrese u Cresu, Jadranska obala br. 15, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Viktor Jurakić

Viktor Jurakić (18) je visok 176 centimetara, ima smeđu kosu, smeđe oči, okruglo lice i srednje je tjelesne građe.

Viktor se u nedjelju, 27. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Nova Cesta br. 1, u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u svijetloplavi gornji dio trenirke s kapuljačom, crni donji dio trenirke, tenisice te je sa sobom imao crno-plavi ruksak.

Ivan Magdić

Ivan Magdić (56) je visok 182 centimetara, ima prosijedu kosu i srednje je tjelesne građe.

Ivan se u utorak, 29. travnja, udaljio s adrese u Zagrebu, Jankomir 11, u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Stjepan Nogalo

Stjepan Nogalo  (22) je visok 175 centimetara, ima kestenjastu kosu, zelene oči i srednje je tjelesne građe.

Stjepan se u subotu, 26. travnja, udaljio s adrese u Slavonskom Brodu u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska. Sa sobom je nosio plavi ruksak.

Marko Njegovan

Marko Njegovan (16) je visok 160 centimetara, ima smeđu kosu, kestenjaste oči i slabije je tjelesne građe.

Marko se u utorak, 29. travnja, udaljio s adrese u Lugu Samoborskom, Kneza Zdeslava br. 2 u nepoznato. Nije poznato u što je bio odjeven u trenutku odlaska.

Josip Zmajla

Josip Zmajla (17) je visok 180 centimetara, ima kestenjastu kosu, kestenjaste oči, ovalno lice i slabije je tjelesne građe.

Josip se u petak, 25. travnja, udaljio s adrese u Novom Vinodolskom, Antuna Mažuranića br. 5 u nepoznato. U trenutku odlaska bio je odjeven u kratku crnu jaknu, traperice i tenisice.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara