U sedam dana nestalo četvero mladih: Jeste li vidjeli Luku, Vanessu, Sabrinu i Gordana?

U sedam dana nestalo četvero mladih: Jeste li vidjeli Luku, Vanessu, Sabrinu i Gordana?

Foto: nestali.hr

U PROTEKLIH sedam dana je prema podacima Nacionalne evidencije nestalih osoba nestalo troje mladih u Zagrebu i mladić iz Ivanca.

Prošle nedjelje se je sa svoje adrese u Sesvetama udaljio 22-godišnji Luka Ivezić. Luka je visok 190 centimetara, ima kestenjastu kosu i smeđe oči te je jače tjelesne građe. Prošle nedjelje se oko 17 sati udaljio s adrese Petra Dumančića 13 te se od tada ne javlja. U vrijeme nestanka je bio odjeven u traper košulju kratkih rukava, smeđe kratke hlače i bijele tenisice.Tekst se nastavlja ispod oglasa
U ponedjeljak je sa svoje adrese u Zagrebu nestala 17-godišnja Vanessa Malkoć. Vanessa je visoka oko 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči te je srednje tjelesne građe. U ponedjeljak se udaljila sa svoje zagrebačke adrese u Međugorskoj ulici te se od tada ne javlja. U vrijeme nestanka je bila odjevena u traper hlače, bijelu majicu dugih rukava i balerinke.Istoga dana je u zagrebačkom naselju Dubrava nestala 18-godišnja Sabrina Malkoč. Sabrina je visoka 164 centimetra, ima kestenjastu kosu i crne oči te je srednje tjelesne građe. Oko 16 sati se udaljila sa zagrebačke adrese u Aveniji Dubrava 212 i od tada se ne javlja. U vrijeme nestanka je bila odjevena u traper hlače, rozu majicu dugih rukava i tenisice.Jučer je sa svoje adrese u Ivancu, Pahlinsko 6, udaljio 17-godišnji Gordan Kalanjoš i od tada se ne javlja. Iz Nacionalne evidencije nestalih osoba poručuju da ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba da posjetite njezin profil na stranici nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara