U zadnja četiri dana na dubrovačkom području s drogom uhvaćeno 13 osoba

U zadnja četiri dana na dubrovačkom području s drogom uhvaćeno 13 osoba

Ilustracija: Shutterstock

TIJEKOM posljednja četiri dana policijski službenici Policijske uprave dubrovačko-neretvanske su kod 13 osoba pronašli i oduzeli manje količine droge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policijska uprava dubrovačko-neretvanska priopćila je kako je u posljednja četiri dana kod 13 osoba pronađena marihuana, LSD, hašiš, ecstasy, crystal meth i tablete koje se nalaze na popisu opojnih droga. Radi se o 10 stranih i tri hrvatska državljanina kod kojih su opojna sredstva pronađena prilikom ulazne odnosno izlazne granične kontrole te na područjima Stona, Dubrovnika i Župe dubrovačke.

Svi hrvatski i strani državljani prekršajno su sankcionirani sukladno odredbama Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga, priopćeno je iz Policijske uprave. 

Inače tijekom proteklog tjedna na području te Uprave zabilježeno je 29 prometnih nesreća u kojima je osam osoba teže, a 21 lakše ozlijeđena. Provodeći mjere kontrole prometa policijski službenici su protiv počinitelja prometnih prekršaja poduzeli 653 represivne mjere od čega izdvajamo 313 mjera poduzetih zbog prekoračenja brzine i 13 mjera zbog vožnje pod utjecajem alkohola. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara