Umirovljenici nakon što su pogledali Vladin PR-film : U 6 mjeseci Milanovićeva Vlada nije napravila ništa!

Umirovljenici nakon što su pogledali Vladin PR-film : U 6 mjeseci Milanovićeva Vlada nije napravila ništa!

Foto:

"VLADA JE konačno priznala da u 6 mjeseci nije uradila ništa!", tvrde iz Bloka umirovljenici zajedno (BUZ)  koji su danas odaslali priopćenje povodom prvih šest mjeseci rada Vlade Zorana Milanovića.

"Da ne stoji uzalud ona kako o nečijem radu najbolje govore sama djela autora 'samohvale' pobrinula se i Vlada RH koja je svojim kratkim video uratkom pod naslovom 'Što znate o prvih 6 mjeseci vlade?' javnosti konačno predstavila sva svoja dosadašnja postignuća. Jest da bi u ovom slučaju za njih bilo puno bolje da su šutjeli, no kako njihov PR očito iz nepoznatog razloga nešto mora raditi, odlučili su se na ovo javno obznanjivanje kojim su više no jasno i sami potvrdili kako u šest mjeseci svoje vladavine nisu gotovo ništa dobrog uradili", tvrde u priopćenju iz BUZ-a.

Hvaliti se kako su ukinuli povlaštene mirovine naprosto ne odgovara istini jer se u stvari radi samo o nekim sitnim modifikacijama temeljem kojih nitko od i do sada povlaštenih kategorija nije isključen, tvrde umirovljenici.

"To što će u buduće biti nešto manji iznos tih mirovna baš i nije nešto za hvalisanje. Hvaliti se manjim državnim proračunom se osim ove Vlade doista nitko u svijetu ne hvali jer to ujedno znači i otvoreno priznanje kako nacionalna ekonomija stagnira odnosno pada", naglašava se u priopćenju. Umirovljenici tvrde da kada se doda povećanje cijena javnog prijevoza, hrane, lijekova i drugo, onda nije teško zaključiti kako umirovljenici u posljednjih dvadesetak godina nikada nisu bili u težoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nema dakle neke posebne potrebe 'kvocati' ovoj Vladi o  nepotrebnom podizanju PDV-a, cijenama naftnih derivata, struje, plina, itd itd …. ali i te kako ima u poraznoj činjenici da u njihovim hvalospjevima u prvih šest mjeseci nema doslovno ni traga o nekom pozitivnom pomaku u sferi gospodarstva", zaključuje se na kraju.

 


 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara