Valamar donira tisuću besplatnih boravaka za djecu koja nikad nisu bila na moru

Valamar donira tisuću besplatnih boravaka za djecu koja nikad nisu bila na moru

Foto: Valamar.com

VALAMAR Riviera predstavila je danas rezultate dva nacionalna programa donacija, "Tisuću dana na Jadranskom moru" i "Volimo Jadransko more" te najavila novi donacijski program za 2015.

U okviru programa "Tisuću dana na Jadranskom moru" za ukupno 270 djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djece iz obitelji slabijeg imovinskog stanja te djece s određenim zdravstvenim poteškoćama iz 12 različitih ustanova i institucija Valamar je osigurao više od 1000 besplatnih boravaka tijekom 2014. godine u svojim hotelima od Istre i otoka Krka do Dubrovnika, priopćili su iz Valamara.

Ove godine Valamar nastavlja s programom "Tisuću dana na Jadranskom moru", a prednost će ove sezone dobiti djeca iz svih krajeva Hrvatske koja nikada nisu ljetovala na Jadranskom moru. Objava natječaja planirana je 17. ožujka, a sve udruge, škole i institucije moći će se prijaviti na natječaj koji će trajati mjesec dana, od 18. ožujka do 18. travnja 2015.

U okviru programa "Volimo Jadransko more" ukupno 100.000 kuna dodijeljeno je prošle godine za tri najbolja ekološka projekta namijenjena zaštiti i očuvanju Jadranskog mora i priobalja te podizanju svijesti o važnosti očuvanja okoliša unutar zajednice.

Valamar ovaj program nastavlja i u 2015. godini raspisivanjem natječaja otvorenog tipa za nove ideje i projekte koji žele pridonijeti očuvanju jadranskog priobalja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara