Vidite se u Vladinom Mercedesu? Ako da, ovo je rasprodaja koju ne smijete propustiti

Vidite se u Vladinom Mercedesu? Ako da, ovo je rasprodaja koju ne smijete propustiti

Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL, screenshot: trcz.hr

NA JAVNOJ dražbi 23. svibnja bit će ponuđeno 215 rabljenih vozila, uz ostalo, i vozila Sabora, Vlade, ministarstava i drugih državnih institucija i tvrtki, najavljeno je u utorak iz tvrtke TRCZ automobili.

Prva javna dražba rabljenih vozila održana je krajem prošle godine i tada su uz ostalo bila ponuđena i vozila državnih institucija, napominju iz TRCZ-a, tvrtke za prodaju rabljenih vozila koja je organizator javne dražbe.

Na dražbi u prostorima Kulturnog centra Peščenica, u subotu će biti ponuđeno 215 vozila raznih marki i brandova. Kupci će moći licitirati, između ostalih za vozila Vlade, Sabora, resornih ministarstava, a sve po vrlo povoljnim cijenama, kažu u TRCZ-u.

Na licitaciji i vozila Hitne, Pošte, HAC-a...

Tu su i vozila Hrvatskog centra za razminiranje, Hitne pomoći, Hrvatske pošte, HAC-a itd.

Pregled vozila bit će organiziran u četvrtak i petak, 21. i 22. svibnja, a popis i fotografije vozila ponuđenih na dražbi već su oglašeni na sljedećoj web stranici.

Pravo sudjelovanja na dražbi imaju sve osobe uz obvezu uplate jamčevine u iznosu od 10 posto početne cijene za svako vozilo, a minimalna jamčevina iznosi 100 kuna. Tijekom dražbe iznosi se podižu prema pojedinačnim mogućnostima dok je najmanji mogući iznos za podizanje iznosa 200 kuna.

Uplate za izlicitirana vozila do 29. svibnja

"Za izlicitirana vozila uplate/isporuke vrše se u periodu od 25. svibnja (ponedjeljak) do 29. svibnja (petak), u terminu od 9 do 13 sati na blagajni TRCZ AUTOMOBILA d.o.o., Avenija Dubrava 306G, 10040 Dubrava-Zagreb. Prodaja vozila obavlja se po načelu "viđeno-kupljeno" i isključuje mogućnost naknadnog ulaganja prigovora. Kupac je dužan platiti 5% ili 25% poreza na izlicitiranu cijenu.

Izlazni račun izdaje se isključivo na ime fizičke/pravne osobe koja je vozilo izlicitirala", sotji na stranicama firme koja provodi licitaciju.

Ukoliko se plaćeno vozilo ne preuzme u roku od 7 dana nakon licitacije, naplaćuje se ležarina od 50,00 kn za svaki naredni dan. Povrat jamčevine vrši se odmah nakon Javne dražbe za osobe koje nisu izlicitirale niti jedno vozilo a jamčevinu su uplatile u gotovini, a za virmanske uplate povrat će se obavit u roku od 10 dana.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara