Vlada imenovala Milanovićevog prijatelja Tedeschija u upravni odbor državne zaklade

Vlada imenovala Milanovićevog prijatelja Tedeschija u upravni odbor državne zaklade

Foto: Atlantic grupa

VLADA RH na zatvorenom dijelu svoje današnje sjednice imenovala je Emila Tedeschija, vlasnika Atlantic grupe i prijatelja Zorana Milanovića, novim članom Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Novi član Upravnog odbora Nacionalne zaklade za potporu učeničkom i studentskom standardu, koji se imenuje na prijedlog Agencije za strukovno obrazovanje obrazovanje odraslih, je Emil Tedeschi, a dosadašnji član Mladen Pejković razriješen je na osobni zahtjev", stoji u priopćenju Vlade.

Ovu zakladu Republika Hrvatska osnovala je 2007. godine. Ciljevi zaklade su prikupljanje financijskih sredstava za državne stipendije, nagrađivanje nadarenih i osobito uspješnih učenika i studenata, nagrađivanje učenika i studenata za volonterski i društveno odgovaran rad, pružanje potpore projektima namijenjenim učenicima i studentima s invaliditetom, te kreiranje, provođenje i nadzor nad projektima koji unaprjeđuju životni i kulturni standard učenika i studenata, a tiču se područja prijevoza, smještaja, prehrane, rada, itd.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara