Volonteri iz Tuzle: Poslali su nas da čuvamo vikendice guzonja

Volonteri iz Tuzle: Poslali su nas da čuvamo vikendice guzonja

Foto: tuzlalive.ba

SKUPINA volontera u Tuzli, uglavnom srednjoškolaca, koji su se dobrovoljno javili da u sklopu civilne zaštite pomažu u sanaciji klizišta, poslala je pismo portalu tuzlalive u kojem se žale da su odvedeni u Grabovicu kako bi brinuli o vikendicama neimenovanih vlasnika.

"Poštovani,

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ovdje su nas jučer po najhitnijem slučaju poslali geolozi, a mi smo grupa volontera koja pomaže ispred Civilne zaštite. Svi smo se pobunili kada smo vidjeli gdje su nas doveli. Krenuli smo jučer oko 10 sati ispred Vatrogasnog doma (BKC) pod oznakom “Bakirova grupa”. Molimo da ovo objavite, jer nitko drugi neće.

Važno je napomenuti da su ovo vikendice guzonja na Grabovici, lijevo od Osnovne škole, gdje nigdje nikoga nema niti je išta ugroženo, dok dole niže, jedno 500 metara u istom naselju, teku septičke jame, na klizištu koje nitko nije ni spomenuo. Mi smo sami dobrovoljno otišli tamo i kopali smo cijeli dan.

Ne znamo čije su vikendice u pitanju, ali znamo gdje se nalaze – lijevo od skretanja za Osnovnu školu Grabovica. Poslali su nas ljudi iz OŠ CZ, ne znamo svima imena, ali vam šaljemo imena naše grupe koja je radila na drugom mjestu od onoga na koje smo upućeni. U našoj grupi su: Senad Zahirović, Vladimir Gajer, Goran Živković, Maja Djuranovic i Sabina Baraković – navode nam u poruci članovi “Bakirove grupe”", stoji u pismu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara