Vruća TV rasprava u Jordanu: Parlamentarac sugovornika gađao cipelom pa na njega potegao pištolj

Screenshot: YouTube

AKO ste mislili da hrvatski političari ponekad znaju biti žestoki kad krenu u obračun s kritičarima, što tek reći na zastupnika jordanskog parlamenta koji je, uslijed rasprave u TV emisiji koja je išla uživo, na svog sugovornika potegao pištolj.

Zastupnik Mohammed Shawabka u jučerašnjoj je emisiji raspravljao o jordanskoj politici prema Siriji s političkim aktivistom Mansourom Sayf al-Din Muradom, a kako je rasprava postajala sve žešća tako su i uvrede kojima su se častili postajale sve grublje, pa su se tako spominjali lopovi, pokvarenjaci i Mossadovi agenti, javlja Times of Israel.

Argumenti bolje zvuče uz pištolj

Voditelj emisije bezuspješno je pokušavao smiriti ovu dvojicu i to tako što se i sam derao na njih. Uvaženom zastupniku Shawabki ipak je prvom pukao film, pa je u jednom trenutku skinuo cipelu i snažno je bacio prema svom kritičaru. Murad se uspio sagnuti na vrijeme i izbjeći cipelu, a pritom je prevrnuo i cijeli stol. Pravi kaos nastaje nekoliko sekundi poslije kada Shawabka procjenjuje kako će svoje argumente bolje plasirati uz pomoć pištolja, kojeg je isukao iz hlača.


Ipak se nije usudio pucati, već su se dvojica počela naguravati i vrijeđati, dok ih je voditelj pokušao razdvojiti poput suca u boksačkom meču. Taman kad je postalo najnapetije režiser je prekinuo prijenos uživo, ali navodno se obračun nastavio još neko vrijeme i nakon gašenja kamera.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara