Vukšić u utrci za zagrebačkog gradonačelnika: Ući ću u drugi krug!

Vukšić u utrci za zagrebačkog gradonačelnika: Ući ću u drugi krug!

Foto: Davor Pongračić/Cropix

HRVATSKI laburisti predstavili su svoje kandidate za predstojeće lokalne izbore. Na izbornoj skupštini kao kandidat za mjesto zagrebačkog gradonačelnika izabran je Branko Vukšić.

"Mi smo treća stranka u Hrvatskoj. Bit ćemo sasvim sigurno treći. Umiješat ćemo se u drugi krug, a kad uđemo u drugi krug, onda je sve moguće. Uvažavamo sve svoje suparnike, a prvenstveno uvažavamo sebe. Ne precjenjujemo, a i ne podcjenjujemo nikoga. Bit će to zanimljiva utrka u kojoj nećemo biti samo statisti nego ćemo zdušno sudjelovati", poručio je Vukšić, te naglasio kako su Laburisti jedina prava 'ljevica' u Zagrebu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Treba reći da smo mi jedina ljevica u Zagrebu. Sve se svrstalo u centar ili desnu stranu. Hrvatski laburisti kao treća stranka u Hrvatskoj imaju velike apetite u gradu Zagrebu i umješat ćemo su u borbu za mjesto gradonačelnika i ne sumnjamo u odličan rezultat", istaknuo je Vukšić.

"Predstavit ćemo plan kako treba zbrinuti otpad u gradu Zagrebu tako da se nitko ne truje. Zagreb neće više biti šator - grad, Zagreb će biti srednjoeuropska metropola okrenut kulturi, umjetnosti, novim tehnologijama i mladima", zaključio je Vukšić.Za kandidate za zamjenike gradonačelnika Laburisti su izabrali Saru Bajlo Cindrić i Ivana Maloču.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara