Zmajlović o zagađenom zraku: Važno je da građani Slavonskog Broda imaju potpunu informaciju

Zmajlović o zagađenom zraku: Važno je da građani Slavonskog Broda imaju potpunu informaciju

Foto: Damir Krajač/Cropix

NA INICIJATIVU ministra zaštite okoliša i prirode Mihaela Zmajlovića održan je sastanak predstavnika građana Slavonskog Broda i Brodsko-posavske županije, župana Danijela Marušića, gradonačelnika Mirka Duspare te predstavnika građanskih udruga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Važno nam je da svi građani Slavonskog Broda imaju potpunu i pravovremenu informaciju o aktivnostima Ministarstva na prioritetnom rješavanju problema onečišćenja zraka u Slavonskom Brodu", izjavio je ministar Zmajlović te sudionike izvijestio o sastanku na ministarskoj razini održanog u Bosanskom Brodu početkom ovog tjedna. Ministar je bosanskim kolegama stavio na raspolaganje sav "know-how" koji postoji zahvaljujući dugogodišnjem radu na tim slučajevima, a sve u cilju što skorijeg rješavanja problema i olakšanja stanja za građane Slavonskog Broda.

Na sastanku koji je organiziran kako bi svi predstavnici građana Slavonskog Broda na jednom mjestu mogli dobiti sve podatke o aktivnostima koje poduzima Ministarstvo, sudionicima su prenesene informacije stručnjaka na temu kvalitete zraka.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara