Zračna luka Zagreb u prošloj godini zabilježila rast broja putnika

Zračna luka Zagreb u prošloj godini zabilježila rast broja putnika

Foto: Arhiva

PROTEKLA je godina bila izuzetno uspješna za Međunarodnu zračnu luku Zagreb, s obzirom na to da je ostvaren kontinuiran rast prometnih rezultata u segmentu broja putnika, a prema trenutnim najavama trend rasta očekuje se i u 2015. godini - pohvalili su se rezultatima u Međunarodnoj zračnoj luci Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Međunarodna zračna luka Zagreb je, nakon rekordnog kolovoza, i u nastavku godine ostvarila povećanje prometa putnika, tako da je do kraja 2014. godine zabilježen kumulativni porast broja putnika od 5,7 posto.

"Započeli smo s radovima na izgradnji novog putničkog terminala. Istovremeno, završili smo modernizaciju postojećeg terminala, zabilježili pozitivne rezultate i to tijekom cijele godine, privukli nove zrakoplovne prijevoznike u Zagreb te osnažili suradnju s postojećima. Radovi na izgradnji novog putničkog terminala idu prema predviđenom planu i sve nam to daje za pravo da s optimizmom gledamo u budućnost projekta koji će svoj puni potencijal dostići upravo otvaranjem novog putničkog terminala, kad i za zagrebačku zračnu luku počinje novo razdoblje - pozicioniranja kao važnog regionalnog čvorišta“, izjavio je Bruno Mazurkiewicz, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara