"Akademija zdravih navika" na Cvjetnom trgu

NA ZAGREBAČKOM Cvjetnom trgu održan je poseban program za građane u svrhu što većeg i osvještenijeg povratka prirodnim načinima liječenja i edukacije o prevenciji uz pomoć prirodnih farmaceutskih proizvoda.

Događaj, koji je vodio naš poznati glumac Goran Navojec, okupio je brojne građane u želji da saznaju kako i uz pomoć kojih proizvoda zaštiti svoje zdravlje od prehlada, alergija, kožnih i ostalih bolesti. Događaj je organizirala tvrtka Naturprodukt poznata kao ekskluzivni zastupnik dr. Theiss prozvoda.

Svi zainteresirani imali su priliku besplatno se savjetovati sa stručnim osobljem o rješavanju zdravstvenih problema te se upoznati s kvalitetom dr. Theiss prirodnih proizvoda i fitoterapeutskih pripravaka na bazi ljekovitog bilja kao što su neven, ehinacea, trputac, eukaliptus, noćurak i drugo, čije su djelatne tvari najučinkovitije za zaštitu i očuvanje zdravlja.

Predstavljena je i najnovija linija proizvoda na hrvatskom tržištu Doliva- linija prirodnih kozmetičkih proizvoda na bazi čistog djevičanskog, hladno prešanog maslinovog ulja za njegu suhe i osjetlive kože – Snaga masline!

Događaj je organiziran u okviru obilježavanja desetogodišnjice poslovanja tvrtke Naturprodukt u Hrvatskoj koja za ovu obljetnicu priprema još brojna druga iznenađenja.

Nagradna igra u ljekarnama počinje 25.05.2005., a velika događanja očekuju nas u lipnju u parku Maksimir kada će Naturprodukt svečano obilježiti godine povratka prirodi i prirodnim načinima liječenja.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara